Dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra 12. i 13. siječnja i zabavite se uz odlične predstave na Vikendu dječjeg teatra u City Centeru one.

Zima ima svoje čari, posebno za mališane. Praznici, snijeg, skijanje… Ma, zabavi nema kraja čak ni kada se temperature spuste ispod ništice. A kako se zabaviti kada su temperature debelo ispod ništice? Odgovor na ovo pitanje vaši će mališani saznati 12. i 13. siječnja na Vikendu dječjeg teatra.

U subotu, 12.1. u City Center one West u 18 sati dolaze veseli i vrckavi Zimoljubci. Budući da obožavaju zimu, njima je baš svaki dan ispunjen smijehom, zabavom i zanimljivim dogodovštinama. Stoga, dovedite najmlađe na Zimozabavu i zajedno uživajte u zimskim radostima.
A kako to izgleda kada pingvini plešu, pokazat će vam maleni Srećko u predstavi Ples šašavih pingvina u nedjelju, 13.1. od 18 sati u City Centeru one East. Mališanima će pokazati koliko je podrška prijatelja važna za ostvarivanje svojih snova, a ujedno ih naučiti i o važnosti praštanja. Zajedno s mališanima uživajte u predstavi koje ćete se rado sjećati.

U City Centeru one Split najmlađe pak očekuje odlična zabava uz interaktivnu predstavu Snjegović Sveznalica koja je na rasporedu u subotu, 12.1. u 18 sati. Kroz priču o dječaku Zvrku koji se na biciklu zaputio u potragu za Snjegovićem Sveznalicom, o kojemu je slušao u legendama, mali će posjetitelji naučiti više o važnosti pravog prijateljstva.
A kako to izgleda kada zimski praznici zbog nesporazuma i strke skoro pođu po zlu, najmlađi će imati priliku saznati u nedjelju, 13.1. od 18 sati u predstavi Skijaška zbrka. Zajedno sa svojim mališanima pomozite dječaku Zvrku da na zimovanje ode kao skijaš, a ne mornar.

Super zabava je zajamčena, vidimo se na Vikendu dječjeg teatra!