Dovedite djecu na Vikend dječjeg teatra 25. i 26. svibnja te se zajedno zabavite!

S nestrpljenjem očekujemo sunčane dane koji zovu na igru! A dok odbrojavamo dane do početka ljeta, svratite s mališanima do svoga City Centera one i uživajte u predstavama uz koje će čekanje postati slađe!

City Center one Zagreb West i Zagreb East

U subotu, 25. svibnja, od 18 sati u City Centeru one West mališani će se početi zagrijavati za veseli odmor uz zabavni program Morske šašave ludorije. Naime, ove zabavne pripreme uključuju bježanje od račića koji štipa, pogađanja što je morski pas pojeo, lov na leteće ribice te brojne druge aktivnosti.

U nedjelju, 26. svibnja, od 18 sati u City Centeru one East pratite uzbudljivu avanturu malenih prijatelja u predstavi Sirena u nevolji. Naime, nakon što je vesela družina našla kartu koja vodi do morske sirene, zaputili su se u potragu za njom. Neka im se vaši mališani pridruže u pustolovini jer možda i oni upoznaju pravu sirenu.

Predstave Morske šašave ludorije i Sirena u nevolji izvodi kazalište Element jedan.

City Center one Split

Najdraži zvuk svih školaraca je školsko zvono koje označava kraj školske godine. No, što kada ono jednostavno zaspe? Ako mislite da ga majstor može probuditi, varate se! U pomoć mora doći prava doktorica za zvona, a hoće li ona uspjeti probuditi spavalicu, mali gledatelji će saznati u subotu, 25. svibnja od 18 sati u predstavi Školsko zvono.

U nedjelju, 26. svibnja, od 18 sati najmlađi će pratiti avanturu dječaka Miše i bake Mare u predstavi Ljetna čarolija. Naime, njih je u neobičnu pustolovinu otpuhao strašan vjetar pa će se odjednom naći na neobičnom otoku na kojemu divovski cvjetovi pjevaju, pčele govore, a ptice plešu. Kako bi se ova avantura ipak pretvorila u nezaboravno putovanje, Miši i baki je potrebna pomoć mališana iz publike.

Predstave Školsko zvono i Ljetna čarolija izvodi kazalište AmicuS.

Zabava je zajamčena, vidimo se na Vikendu dječjeg teatra!