Svježi početak, miris novih školskih udžbenika, najljepše bilježnice u razredu, nove cool tenisice u kojima će vaši mališani biti zvijezde školskog igrališta, školska torba s omiljenim filmskim junakom, nova kožna jakna... ovo je samo dio uzbudljivih stvari koje mališane čekaju na početku nove školske godine. Sve to i još puno više pronaći ćete u svom omiljenom City Centeru one, koji se i ove godine pobrinuo da školarci pronađu baš sve što im je potrebno za lakši povratak u školu!

Uz najbolju ponudu svih školskih potrepština, djecu očekuju brojne nagrade, radionice, predstave i druga iznenađenja. Tako će prije sjedanja u školske klupe uživati u Vikendu dječjeg teatra, 1. i 2. rujna u City Centeru one East i West te 8. i 9. rujna u City Centeru one Split, uz dvije duhovite i simpatične predstave koje su za sve male i velike posjetitelje City Centera one – besplatne.

Posjetitelje Kid's Jungle igraonice razveselit će fora školski pokloni: šarene naljepnice za bilježnice i maštoviti rasporedi, a u vikendu pred školu očekuju ih i maštovite radionice koje će ih na najveseliji način pripremiti za školske klupe.

Cineplexx je također pripremio prigodne poklone za školarce, a najcool poklon očekuje ih 6. rujna u magazinu Gloria: besplatna kinoulaznica za film po izboru kojega mogu pogledati sve do kraja rujna.

Ne zaboravite na Školsku Žutu srijedu koja je na rasporedu 5. rujna uz super popuste i posebne ponude koje će shopping učiniti povoljnijim i još zabavnijim za vas i vaše školarce.

Kažu da je ponavljanje majka učenja pa ćemo i mi ponoviti gradivo: škola počinje u ponedjeljak, 3. rujna u Zagrebu te 10. rujna u Splitu, a svu školsku opremu i pribor, kao i najzabavnije aktivnosti za djecu, pronaći ćete na jednom mjestu – u vašem City Centeru one.