Rođendanska proslava City Centera one i ove će godine biti uzbudljivo mjesto za najmlađe. Super igre popraćene nagradama osigurat će najljepša sjećanja vašim mališanima, fini cakepopsi koje će sami ukrašavati dodatno će zasladiti cijelo iskustvo, a super zabavu pripremiti će Luka Bulić i Domenica svojim nastupima.  

Velika zabava očekuje djecu, mlade i njihove obitelji u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split u petak 12.10. od 15 do 20 sati te u subotu i nedjelju od 11 do 20 sati.

PONEŠTO ZA SVAKOGA
Zabavne igre poput slaganja puzzli, memoryja i kvizova u kojima najspretnije očekuju super nagrade, te uzbudljive radionice na kojima će mališani naučiti modelirati balone, ovladati mađioničarskim trikovima ili raditi znanstvene pokuse tek su neke od aktivnosti koje će razveseliti male posjetitelje na glavnoj pozornici za djecu.

Super koncert Domenice koja će nastupiti u City Centeru one Split nedjelju 14.10.od 18 sati očekuje velike i male posjetitelje. Luka Bulić nasmijati će i zapjevati svoje najveće hitove sa zagrebačkom publikom, u City Centeru one Zagreb East u subotu 13.10. od 18 sati, a dan kasnije i u City Centeru one Zagreb West, također s početkom u 18 sati.

Mališani koji uživaju u plesu moći će se okušati u Just dance plesnim videoigrama, a dodatnu inspiraciju za super pokrete pronaći će u nastupima plesnih skupina.

Od uzbudljivih aktivnosti moći će predahnuti uz odličnu predstavu koju izvodi kazalište Dječji grad Najljepša želja djetinjstva koja posjetitelje City Centera one Split očekuje u petak, 12.10., City Centera one Zagreb West u subotu, 13.10. te City Centera one Zagreb East u nedjelju, 14.10.

GAMING KORNER
Gamere čeka poseban kutak, opremljen u suradnji s H18 Megastoreom, a u kojemu se mogu zabaviti uz igranje igrica na Playstationu.

MALI CITY CHEF
Kako se mališani snalaze u kuhinji? Pa, to ćete saznati na dječem cooking showu gdje će ih iskusni kuhari učiti pripremiti najfinija slatka i slana jela. Osim lijepog iskustva, mališani mogu osvojiti i shopping u vrijednosti od 500 kuna. Tijekom cijeloga vikenda mogu se natjecati i tako osvojiti titulu malog City Chefa. Ako ste spremni zasukati rukave i pomoći svojim mališanima u kulinarskim izazovima, onda se okušajte u obiteljskom dvoboju.

MODNA AVANTURA ZA NAJMLAĐE
A što kažete na to da vaše dijete postane prava zvijezda uz svoju personaliziranu City one naslovnicu? Prije nego se fotografiraju, mogu uživati u pravom makeoveru uz male rituale uljepšavanja! Osim što je ovo odlična uspomena, u digitalnom vam obliku fotografija može poslužiti za sudjelovanje u natječaju u kojemu možete osvojiti shopping u vrijednosti od 500 kuna.

U City Centeru one Zagreb East i West mališani će također moći od mladih dizajnera naučiti više o dizajnu, ali i sami napraviti svoje prve modne dodatke ili nakit.

Pozivnicu za rođendan imate – sve što trebate je svratiti s mališanima i uživati u proslavi o kojoj priča cijeli grad. Vidimo se!