Obilježite u svojim kalendarima 13. - 15. listopada i dođite u City Center one Split jer Tobi i City slave rođendan!

Mališane očekuje super program ispunjen zabavnim igrama te nastupom plesne skupine Talent - Studio M. Veseloj rođendanskoj atmosferi pridonijet će predstava Divan dan

Detaljni program na dječjoj pozornici pogledajte na linku: Dječji program - City Center one Split

Tijekom rođendanskog vikenda fino će se kuhati na Tobijevom kulinarskom showu na kojem će djeca učiti od pravih kuhara kako se pripremaju jednostavna slatka i slana jela i ludo se zabaviti. I vi im se pridružite te sa svojim malim chefovima sudjelujte u obiteljskim kuharskim dvobojima i osvojite fora nagrade. 

Uz neizostavan besplatan facepainting, šminkanje i frizure, maleni posjetitelji mogu postati Nova City zvijezda te dobiti svoj primjer naslovnice City one magazina, a roditelji dijeljenjem fotografije na facebooku sudjeluju u nagradnom natječaju u kojem mogu osvojiti poklon bon u vrijednosti 500 kuna. 

Mališani će u simulatoru leta moći iskusiti kako je to biti pilot te će iz druge perspektive uživati u ljepotama Hrvatske, a očekuju ih i brojna slatka iznenađenja i zabava koja se ne propušta! 

Uz bogati dječji program, za odlično raspoloženje za njihove roditelje u subotu, 14. listopada pobrinut će se najveća glazbena zvijezda, Zdravko Čolić.

Rođendanski vikend iskoristite i za najbolji shopping uz odlične popuste, a za samo 5 kuna kupite čašu šampanjca i komad ukusne City torte te na taj način sudjelujte u humanitarnoj akciji u kojoj se sva prikupljena sredstva doniraju Klubu žena liječenih na dojci Split.