Ne propustite Family Days u Cineplexx kinu u City Centeru one Zagreb East i Split uz zabavne animirane filmove i popularnog tigrića Tobija!

Čak 10 odabranih obiteljskih animiranih i igranih filmova očekuje vas ovaj vikend, od 2. do 4. veljače, u Cineplexxu u City Centeru one Zagreb East i Split uz cijenu ulaznice od samo 19 kuna! Odaberite omiljene filmske naslove u 2D ili 3D tehnologiji, sinkronizirane ili na originalnom jeziku, okupite baš cijelu obitelj i provedite zajedno vikend za pamćenje.  

Uz omiljene filmove, male filmofile očekuju facepainting, druženje s maskotama, dječja olimpijada i druge zabavne aktivnosti te posebne atrakcije koje predvodi tigrić Tobi iz Kid's Jungle igraonice – Tobi puzzle i Tobi memory.

Bezvremenski naslovi „Ljepotica i zvijer“ te „Štrumpfovi: Skriveno selo“, neodoljivi animirani hitovi „Vrapčić Richard“, „Potraga za Dorom“ „Angry birds“ te „Coco i velika tajna“, uzbudljive pustolovine „Jumanji: Dobrodošli u džunglu“, „Zootropola“, „Auti 3“ i „Uzbuna na zelenom vrhu“ – čekaju vas u petak od 15 do 19 sati te u subotu i nedjelju od 11 do 19 sati, samo u Cineplexxu u City Centeru one Zagreb East i Split.

Vidimo se!