Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 18.1. u 16 sati - vatene štapiće koristiti ćemo kako bismo izradili pahulje.
Subota, 19.1. u 16 sati - zabavljamo se na radionici izrade iglua uz pomoć kolaž papira i košarice za muffine.
Nedjelja, 20.1. u 16 sati - uz odličnu zabavu izrađujemo skijaša upotrebljavajući drvene štapiće koje ćemo bojiti temperama.

Kid's Jungle East

Petak, 18.1. u 15:30 sati - uz puuuuno zabave i upotrebom kolaž papira i papirnatih tanjura saznajte kako napraviti snježnu torbu.
Subota, 19.1. u 16 sati - pridružite nam se na veseloj radionici na kojoj ćemo se zabavljati uz igru 'Zalijepi Rudolfu nos' i to s povezom preko očiju.
Nedjelja, 20.1. u 16 sati - naučite kako napraviti vunene kapice upotrebljavajući kartonske rolice i vunu.

Kid's Jungle Split

Petak, 18.1. u 15 sati - dođite i saznajte kako izraditi školsku olovku uz pomoć kolaž papira.
Subota, 19.1. u 19 sati - napravite rukavice od kolaž papira, vate i šljokica te podijelite stečeno umijeće sa svojim prijateljima.
Nedjelja, 20.1. u 19 sati - zabavite se s nama izrađujući polarnog medu uz pomoć kolaž papira.