Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 26.4. u 16 sati - šarene Trolove izrađujemo u igraonici uz puno zabave. Saznajte kako kartonske rolice, i kolaž papir pretvoriti u Trolove.
Subota, 27.4
. u 16 sati - raznobojne balone na zrak izrađujemo upotrebljavajući materijale poput kolaž papira i trakica u boji.
Nedjelja, 28.4. u 16 sati - proljeće nam donosi razne cvjetove, a one koje volimo otpuhivati su maslačci. Dođite i izradite svoj maslačak od kolaž papira i vatenih štapića.

Kid's Jungle East

Petak, 26.4. u 16 sati - pridružite nam se eko radionici na kojoj izrađujemo Ruku za Zemlju od papirnatih tanjura i kolaž papira.
Subota, 27.4. u 16 sati - uz pomoć slamki i raznobojnih salveta izrađujemo proljetne ružice.
Nedjelja, 28.4. u 16 sati - da li znate kako izgleda svemirski brod? Saznajte u igraonici i izradite ga uz pomoć papirnatih tanjura, plastičnih čaša i kolaž papira.

Kid's Jungle Split

Petak, 26.4. u 15 sati - izrađujemo raznobojne proljetne cvjetove uz pomoć kolaž papira. 
Subota, 27.4. u 19 sati - zabavite se s nama na proljetnoj radionici na kojoj ćemo izrađivati livadu u cvatu od kolaž papira i kartona.
Nedjelja, 28.4. u 19 sati - uz pomoć kolaž papira i kartona izrađujemo bookmark.