Igraonica Kid's Jungle brine za zdravlje svojih malih posjetitelja i stoga, s udrugom Zubolina, organizira Dan dentalnog zdravlja u igraonici u City Centeru one Split.

U subotu 11.3., od 13 do 19 sati, vaši mališani od 3 do 12 godina mogu sudjelovati u brojnim edukativnim radionicama i naučiti kako ispravno prati zubiće. Mališane će uveseljavati i maskote, a moći će vidjeti i zabavan i poučan igrokaz te na taj način mnogo naučiti o oralnoj higijeni. Projekt je podržao i prijatelj igraonice, Farmacia, koja će nagraditi prvih 50 sudionika radionica super četkicama - Curaprox Smart.

Dok mališani sudjeluju u kreativnim radionicama i zabavi u igraonici, roditelji 11. i 12. ožujka mogu u City Centeru one Split prikupili najbolje savjete vezane uz zdravlje i ljepotu i besplatno provjeriti brojne zdravstvene parametre, kao što su krvni tlak, kolesterol, očni tlak i brojne druge. Posjetitelji također mogu sudjelovati u humanitarnoj prodaji narcisa i tako poduprijeti rad udruge Klub žena liječenih na dojci Split.

Sve navedene aktivnosti pratit će i najpovoljniji shopping jer u Stilu, subotnjem prilogu Slobodne Dalmacije, izlaze kuponi s popustima koji su iskoristivi 11. i 12. ožujka i s kojima ćete kupovati povoljnije u ljekarnama, parfumerijama, optikama i drugim prodajnim i uslužnim mjestima u City Centeru one Split.

Iskoristite Dane zdravlja kako biste bili zdravi i lijepi, prikupili važne savjete te prevenirali različite bolesti. Za termine i više informacija kliknite ovdje.

Partner projekta: