Odlična zabava tijekom ljetnih praznika očekuje vaše mališane u Kid's Jungle igraonicama u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split.

Za sve mališane koji vole društvene igre mozgalice i pritom se ludo zabavljati pripremili smo super zabavu uz igranje društvene igre Frutti Frutti uz super nagrade pod pokroviteljstvo Baby Centera.

Filmoljupci će svoje izvrsno poznavanje zabavnog animiranog filma Kako je Gru posta dobar moći pokazati na Cinekvizu i osvojiti super nagrade, a moći će i oslikati majicu s najdražim likom Malaca uz pokroviteljstvo Cineplexxa.

A za sve mališane Kid's Jungle igraonica pripremila je uzbudljivi Tobijev laboratorij sa znanstvenim pokusima, Tobi memory i Tobi puzzle uz nagrade za sve sudionike te sve mališane očekuju supercool facepainting i tetovaže.

Najspretniji mali lumeni koji u City Centeru one Split sudjeluju u Tobijevom laboratoriju, gdje ih očekuju uzbudljivi znanstveni pokusi, mogu osvojiti vrijedne nagrade koje je pripremio Idexe.

Sve aktivnosti odvijat će se od 07.07. do 30.07. od 17 do 19 sati.

Raspored aktivnosti u igraonicama pogledajte klikom na link: Kid's Jungle - City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split

Vidimo se!