S vašim mališanima pripremite se za vesele blagdane uz najzabavnije predstave za djecu u City Centeru one East, West i Split 18. i 19. studenog!

U City Centeru one West, 18. studenog u 18 sati, ne propustite pogledati predstavu 'Predblagdanska zapetljancija', u kojoj je jedan veseli djedica već ozbiljno počeo s pripremama za nadolazeće blagdane, a u City Centeru one East, 19. studenog u 18 sati, očekuje vas predstava 'Čarobni svijet Joze Boze', u kojoj ovaj simpatični mađioničar govori o pripremama za Sv. Nikolu i njegov dolazak – naravno, uz pregršt zanimljivih trikova!

U City Centeru one Split u subotu, 18. studenog u 18 sati, na rasporedu je predstava poznatog mađioničara Joze Boze 'Čarobni svijet Joze Boze' koja govori o dolasku Sv. Nikole i ispunjena je uzbudljivim trikovima, a u nedjelju, 19. studenog u 18 sati, pogledajte predstavu 'Predblagdanski šušur', koja govori o dolasku blagdana i Nove Godine. Kako se u jednu bratsku razmiricu umiješao mali Krampus, dođite pogledati na Vikend dječjeg teatra u vaš City Center one!

Detaljni raspored predstava pogledajte na linku:
City Center one Zagreb West i East
City Center one Split

Vidimo se na Vikendu dječjeg teatra u City Centeru one!