Dovedite mališane 16. i 17. lipnja u City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split te se zajedno ukrcajte na ljetne praznike prepune avanture!

Školski praznici su počeli, a pred najmlađima stoji cijelo ljeto za uživanje u uzbudljivim danima ispunjenima nezaboravnim avanturama. A ako se po početku praznici poznaju, onda se pobrinite da ih započnu odlično uz zanimljive predstave na Vikendu dječjeg teatra.

U subotu, 16. lipnja s početkom u 18 sati u City Centeru one West i u 19 sati u City Centeru one Split svratite s mališanima na interaktivnu predstavu Nezaboravno ljeto u kojoj ćete imati priliku pratiti djevojčicu Lauru kojoj su roditelji isplanirali vrlo neobično ljetovanje. Što je čeka umjesto kompjutorskih igrica kojima se veselila, saznat će svi oni koji pogledaju predstavu.

U nedjelju, 17. lipnja u 18 sati u City Centeru one East i u 19 sati u City Centeru one Split moći ćete uživati u duhovitim zavrzlamama djevojčice i djeda u predstavi Školski praznici naglavačke. Zbrka počinje već na samom početku, kada djed zaboravi svoje naočale te se s unukom ukrca u krivi vlak. Ukrcajte se zajedno s mališanima na vlak s kojim ćete započeti putovanje na uzbudljive ljetne praznike! 

Detaljan raspored pogledajte klikom na najdraži shopping centar:
Vikend dječjeg teatra - City Center one Zagreb East i Zagreb West
Vikend dječjeg teatra - City Center one Split

Svratite u City Center one i zajedno uživajte u predstavama uz koje će praznici početi odlično!