Na proslavi rođendana City Centera one East i West od 13. do 15. listopada očekuje vas najveći ovogodišnji zagrebački gastro događaj koji će probuditi sva vaša osjetila - City Food Festival.

Dovedite djecu u kulinarski kutak osmišljen samo za njih i probudite im ljubav prema kuhanju! Na zanimljivim radionicama, naučiti će uz pomoć iskusnih kuhara pripremati jednostavna slatka i slana jela i ludo se zabaviti.
I vi im se pridružite te sa svojim malim chefovima sudjelujte u obiteljskim kuharskim dvobojima i osvojite fora nagrade.
Mališani se mogu uključiti i u veliko natjecanje malih kuhara za titulu prvog Malog City chefa za kojeg smo pripremili posebnu nagradu.

Očekuju ih i posebni gosti: poznati savjetnik chefova svih uzrasta, Tomislav Špiček, na dječjem kulinarkom kutku pridružiti će se malim kuharima u petak., 13.10. od 17:30 sati u City Centeru one West te u subotu, 14.10. od 17 sati u City Centeru one East
Male tajne kuhanja s mališanima će razmijeniti i kuharske zvijezde emisije Djeca kuhaju s RTL Kockice po slijedećem rasporedu:
- Leon i Buga – 14.10. od 11 do 13 sati u City Centeru one East te 15.10. od 11 do 13 sati u City Centeru one West
- Antea i Barbara – 14.10. od 17 do 19 sati u City Centeru one West te 15.10. od 17 do 19 sati u City Centeru one East.

Dječji kulinarski kutak otvoren je u petak, 13.10. od 15 do 20:30 te u subotu i nedjelju, 14. i 15.10. od 10 do 21 sat, a u tim terminima mališani će moći izrađivati i slasne sladoledne City ROLLice.

I „velike“ posjetitelje očekuju vrhunski gastronomski doživljaji – više od 40 gastro radionica i gostovanja najpoznatijih domaćih kuhara, slastičara i drugih gastro znalaca.
Također će moći iskušati i odabrati najbolje delicije na gurmanskom sajmu. A uz slasnu hranu najbolje se sljubljuju odlični rođendanski popusti u trgovinama vašeg omiljenog City Centera one.