U City Centeru one Split, od 23. do 25. veljače, očekuje vas najveći ovogodišnji gastro događaj koji će probuditi sva vaša osjetila – City Food Festival.

Na njemu će uživati i najmlađi, koje očekuje kulinarski kutak osmišljen samo za njih! Na zanimljivim radionicama, naučit će uz pomoć iskusnih kuhara pripremati jednostavna slatka i slana jela i ludo se zabaviti. I vi im se pridružite te sa svojim malim chefovima sudjelujte u obiteljskim kuharskim dvobojima i osvojite zanimljive nagrade. Mališani se mogu uključiti i u veliko natjecanje malih kuhara za titulu prvog Malog City chefa za kojeg smo pripremili posebnu nagradu - poklon bon City Centera one u iznosu od 500 kuna!

Dječji kulinarski kutak otvoren je u petak, 23.02. od 16 do 20, u subotu, 24.02. od 11 do 20 te u nedjelju, 25.02., od 11 do 19 sati.

I „velike“ posjetitelje očekuju vrhunski gastronomski doživljaji – gastro radionice i gostovanja najpoznatijih domaćih kuhara, slastičara, blogera te osoba iz javnog života i drugih gastro znalaca.
Također će moći iskušati i odabrati najbolje delicije na gurmanskom sajmu. Za više informacija o programu za odrasle, pogledajte ovdje.

Vidimo se na najvećem gastro događaju!