Ne propustite najveseliji i najšareniji karneval za cijelu obitelj u vašem omiljenom shopping centru 25. i 26.02.. Uz najzabavnije karnevalske predstave koje je City Center one pripremio za djecu očekuje ih i zabavni karnevalski makeover i kreativne radionice!

Tijekom vikenda, 25. i 26.02.,  u City Centeru one Zagreb West, East i Split od 11 do 19 sati, najmlađe očekuje karnevalski korner s facepaintingom po njihovoj želji, šašave frizure, šminkanje i  cool tetovaže, a za male kreativce zanimljive radionice. Sve klince koji u Centar dođu zamaskirani čeka posebno iznenađenje – najmaštovitije maske osvojit će vrijedne nagrade City Centera one i kina Cineplexx. A na sam fašnik, 28. veljače od 16 do 20 sati, u Kid's Jungle igraonici mališane očekuje karnevalski facepainting.

Uz zabavne karnevalske aktivnosti City Center one West u subotu, 25.02. u 18 sati pripremio je zabavni program 'I ja sam sam superheroj', a u njemu će mališani sudjelovati u brojnim zabavnim superherojskim igrama i imati priliku osvojiti titulu svoga najdražeg superjunaka.
A u nedjelju, 26.02. u 18 sati u City Centeru one East malene i velike očekuje predstava 'Karnevalski superstar'.  Priča o dječaku koji želi promijeniti obiteljsku karnevalsku tradiciju i prijaviti se na karnevalski talent show oduševiti će sve prisutne. Je li njegova odluka bila dobra i kako cijela priča završava doznajte zajedno s najmlađima gledajući ovu predstavu koja će vam dugo ostati u sjećanju.    

U City Centeru one Split karnevalski Vikend dječjeg teatra započinje duhovitom predstavom 'Karnevalski superstar' i na rasporedu je 25. 02. u 18 sati. A u nedjelju, 26.02. u 18 sati ne propustite super program pod nazivom 'Zabava princeza' u kojem najmlađe očekuje malena vila Zvonka koja će s njima razgovarati o princezama i tajnim čarolijama, a kroz zabavne igre svaku priču učiniti zanimljivom.

Detaljan raspored predstava pogledajte na linku:
City Center one Zagreb West i East
City Center one Split

Vidimo se!