Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 17.11. u 16 sati - dođite i upotrijebite svoje malene ruke te naučite izraditi polarnog medvjeda od kolaž papira i kartonskih rolica.
Subota, 18.11. u 16 sati - uz pomoć kolaž papira i kartona zabavljamo se izrađujući sat.
Nedjelja, 19.11. u 16 sati - kolaž papir i markere vješto ćemo koristiti kako bismo napravili kišobran.

Kid's Jungle East

Petak, 17.11. u 16 sati - sve jesenske boje koristiti ćemo kako bismo izradili šareno drvo od papira.
Subota, 18.11. u 16 sati - dođite i uživajte na jesenskoj radionici na kojoj ćemo raditi metle od kolaž papira.
Nedjelja, 19.11. u 16 sati - jesenska radionica razveseliti će sve male kreativce na kojoj će moći izrađivati jesenske frizure od kolaž papira i lišća. 

Kid's Jungle Split

Petak, 17.11. u 15 sati - dođite u igraonicu i zabavite se izrađujući od košarica za muffine i slamki sliku koja prikazuje olujni dan.
Subota, 18.11. u 19 sati - pridružite nam se na zanimljivoj radionici, kada ćemo raditi jesenske svijećnjake od staklenki, lišća i užeta.
Nedjelja, 19.11. u 19 sati Želite se kreativno izraziti? Dođite i zabavite se na jesenskoj radionici izrade stabla od kolaž papira i kartonskih rolica.