Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 22.09. u 16 sati - kolaž papir, košarice za muffine i vatu vješto ćemo koristiti kako bismo napravili helikopter.
Subota, 23.09. u 16 sati - uz pomoć animatora napravite prekrasan cvijet od kolaž papira, slamki i kartonskih rolica te ga ukrasite listovima u najdražim bojama.
Nedjelja, 24.09. u 16 sati - od mekanog spužvastog kolaž papira naučite kako napraviti knjižnu oznaku kako biste uvijek znali gdje ste stali sa čitanjem.

Kid's Jungle East

Petak, 22.09. u 16 sati - Želite se kreativno izraziti? Dođite i uživajte u radionici na kojoj izrađujemo šarene olovke s perjem od kolaž papira.
Subota, 23.09. u 16 sati - dođite i naučite kako napraviti pompone od vune. Iskoristite stečeno znanje za uređenje svoje rođendanske proslave.
Nedjelja, 24.09. u 16 sati - uz pomoć papirnatih tanjura i kolaž papira napravite školski bus. Ukrasite ga najdražim bojama i raznim oblicima.

Kid's Jungle Split

Petak, 22.09. u 15 sati - uz pomoć kolaž papira zabavite se izrađujući veselog jesenskog ježa.
Subota, 23.09. u 19 sati - pridružite nam se i uz pomoć otisaka svojih ruku, kolaž papira i perja izradite patku.
Nedjelja, 24.09. u 19 sati - naučite kako se pripremiti za zimu te se zabavite izrađujući zimnicu od kolaž papira, ukrasnog papira i špage.